Svíčka půl litr piva 600 ml

Kód: 177/KNO 177/KNO2 177/KNO3 177/KNO4 177/KNO5 177/KNO6 177/CER 177/CER2 177/COK 177/KNO7 177/KNO8 177/KNO9 177/EUK 177/GRA 177/JAB 177/JAH 177/KNO10 177/KNO11 177/KNO12 177/KNO13 177/KNO14 177/OST 177/OVO 177/KNO15 177/KNO16 177/POM 177/KNO17 177/KNO18 177/SAN 177/KNO19 177/KNO20 177/KNO21 177/STA 177/KNO22 177/VAN 177/KNO23 177/KNO24 177/KNO25 177/VUN 177/WHI 177/KNO26 177/KNO27 177/KNO28 177/KNO29 Zvolte variantu
499 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianty
Knot
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Vyrobíme, odesíláme
Vyrobíme, odesíláme
Produkty vyrobíme a ihned odesíláme
Originální design
Originální design
Vlastnoručně vyráběné, co kus to originál
Ekologické
Ekologické
Vyráběné tak, aby nezatěžovaly přírodu

Detailní popis produktu

  • Objem a hmotnost: 500 ml. 
  • Intenzita vůně: podle varianty - od jemných tónů po intenzivní
  • Doba hoření: min 40 hodin
  • Kombinace sójového a gelového vosku, pro lepší hoření 
  • Ručně vyrobeno v Plzni

Jak pečovat o svíčku: Knot zastřihneme na 4 mm nad hladinu vosku. Svíčku necháme hořet nejméně (cca 30 min), až je roztavený vosk až do okrajů. Svíčku podle velikosti necháváme hořet maximálně 2 hodiny. Poté dochází k přepalování vosku a může se snižovat vůně. Svíčku nezhasínáme sfouknutím, ale přikrytím krytu na svíčku, nebo zamezením přísunu vzduchu. Necháme vosk důkladně zaschnout. Před znovu zapálením knot znovu zastřihněte na 4mm. Užijte si zážitek z vaší svíčky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Speciální svíčky
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: