Svíčka růžové pokušení 250 ml

Kód: 237/KNO 237/KNO2 237/KNO3 237/KNO4 237/KNO5 237/KNO6 237/CER 237/CER2 237/COK 237/KNO7 237/KNO8 237/KNO9 237/EUK 237/GRA 237/JAB 237/JAH 237/KNO10 237/KNO11 237/KNO12 237/KNO13 237/KNO14 237/OST 237/OVO 237/KNO15 237/KNO16 237/POM 237/KNO17 237/KNO18 237/SAN 237/KNO19 237/KNO20 237/KNO21 237/STA 237/KNO22 237/VAN 237/KNO23 237/KNO24 237/KNO25 237/VUN 237/WHI 237/KNO26 237/KNO27 237/KNO28 237/KNO29 Zvolte variantu
336 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianty
Knot
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Vyrobíme, odesíláme
Vyrobíme, odesíláme
Produkty vyrobíme a ihned odesíláme
Originální design
Originální design
Vlastnoručně vyráběné, co kus to originál
Ekologické
Ekologické
Vyráběné tak, aby nezatěžovaly přírodu

Detailní popis produktu

  • Objem a hmotnost: 200 ml. 
  • Intenzita vůně: podle varianty - od jemných tónů po intenzivní
  • Doba hoření: min 25 hodin
  • Kombinace sójového a gelového vosku, pro lepší hoření 
  • Ručně vyrobeno v Plzni

Jak pečovat o svíčku: Knot zastřihneme na 4 mm nad hladinu vosku. Svíčku necháme hořet nejméně (cca 30 min), až je roztavený vosk až do okrajů. Svíčku podle velikosti necháváme hořet maximálně 2 hodiny. Poté dochází k přepalování vosku a může se snižovat vůně. Svíčku nezhasínáme sfouknutím, ale přikrytím krytu na svíčku, nebo zamezením přísunu vzduchu. Necháme vosk důkladně zaschnout. Před znovu zapálením knot znovu zastřihněte na 4mm. Užijte si zážitek z vaší svíčky.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
BV Avatar autora | 21.11.2023
Jsem moc spokojená. Děkuji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: